GÜRSOY TARIM
Organik Gübre - Organic Fertilizer - Leonardit Menşeli Hümik Asit - Humic Asid - İz Elementli Sıvı Gübreler - Liquid Fertilizer - Probiyotik Gübre (ENZİM) - Organomineral Gübreler



Arifiye Mah. Adliyeciler Sok. Adliye İşhanı No:1/23 Odunpazarı
ESKİŞEHİR / TÜRKİYE

info@gursoytarim.com.tr
+90 532 645 49 19

ÜRÜNLERİMİZ TR

TUR COMBİ   |  ESSERA PLUS Organomineral Gübre   |  ESSERA NPK   |  ESSERA K   |  ESSERA NP+Zn   |  ESSERA Zn+B   |  ESSERA Zn   |  ESSERA Cu   |  ESSERRA Organik Gübre   |  EVVEL Hümik Asit   |  ESSERA B   |  ESSERA Ca+B

 



ESSERA Ca+B

EC FERTILIZER

Kalsiyum Nitrat Çözeltisi

 

GARANTİ EDİLEN İÇERİK                              W/W

Toplam Azot (N)                                            % 9

Nitrat Azotu                                                   % 9              

Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO)                % 13

Suda Çözünür Bor (B)                                    % 0,2

Klor İçeriği (Cl)                                              % 0,32

 

Özel formülasyonu sayesinde çoğu pestisit ve bitki besleme ürünüyle karışma problemi yaşanmamakla beraber ön karışım yapılması tavsiye edilir.

Bitkinin direncini arttırıp çevre koşullarının etkilerini en aza indirir.

Meyvelerin çatlamaya karşı direncini arttırarak bazı fungal hastalıklara karşı dolaylı olarak dayanıklılık sağlar.

Uygulandığı meyve ve sebzelerin nakliyeye dayanımını arttırır ve raf ömrünü uzatır.

Toprağın yapısından ya da sulama suyundan kaynaklanan Sodyum(Na) tuzluluğunu gidermeye yardımcı olur.

 

UYGULAMA ZAMANI, UYGULAMA ŞEKLİ VE DOZLARI 

BİTKİ

UYGULAMA DÖNEMİ

YAPRAKTAN UYGULAMA

Tüm sera, açık alan ve yaprağı yenen sebzeler

Çiçek önce 1, Meyve tutumundan sonra 2-3 uygulama

100 Lt Suya 250-300 cc

Kavun, Karpuz, Kabak

Kol atma döneminden sonra 10 gün ara ile 2-3 uygulama

100 Lt Suya 250-300 cc

Zeytin, Antep Fıstığı, Fındık

Yaprak uygulaması çiçek başlangıcından itibaren 15 gün ara ile 2 uygulama

100 Lt Suya 250-300 cc

Narenciye, Muz, Kivi, Avakado

Meyve tutumu ve tüm sürgün dönemi sürecince ihtiyaç duyulan her dönemde 3-4 uygulama

100 Lt Suya 250-300 cc

Elma, Armut, Kiraz, Şeftali, Kayısı, Erik, vb

Yaz sürgünlerinde ve meyveler ceviz büyüklüğüne ulaştığında toplam 3-4 uygulama

100 Lt Suya 250-300 cc

Bağlarda

Çiçeklenme dönemi hariç sürgün faaliyetlerinin başlangıcından itibaren hasata kadar ihtiyaç duyulan her dönemde yapraktan 3-4 uygulama tavsiye edilir.

100 Lt Suya 250-300 cc

Nohut, Mercimek, Soya, Fasulye

3-4 yapraklı dönem ve 20 gün sonra tekrar

100 Lt Suya 250-300 cc

Pamuk

Tarak oluşumundan itibaren 10-15 ara ile 2-3 uygulama

100 Lt Suya 200-300 cc

Pancar, Patates, Soğan, Turp, Havuç

5-7 yaprak dönemi ve 20 gün sonra tekrar

100 Lt Suya 250 cc

Yem Bitkileri

Ekimden 1 sonra ve her biçim sonrası

100 Lt Suya 200 cc

Tahıllar

Kardeşlenme döneminde

100 Lt Suya 200 cc

 

 





ESSERA Ca+B