GÜRSOY TARIM
Organik Gübre - Organic Fertilizer - Leonardit Menşeli Hümik Asit - Humic Asid - İz Elementli Sıvı Gübreler - Liquid Fertilizer - Probiyotik Gübre (ENZİM) - Organomineral Gübreler



Arifiye Mah. Adliyeciler Sok. Adliye İşhanı No:1/23 Odunpazarı
ESKİŞEHİR / TÜRKİYE

info@gursoytarim.com.tr
+90 532 645 49 19

ÜRÜNLERİMİZ TR

TUR COMBİ   |  ESSERA PLUS Organomineral Gübre   |  ESSERA NPK   |  ESSERA K   |  ESSERA NP+Zn   |  ESSERA Zn+B   |  ESSERA Zn   |  ESSERA Cu   |  ESSERRA Organik Gübre   |  EVVEL Hümik Asit   |  ESSERA B   |  ESSERA Ca+B

 



ESSERA Zn+B

EC FERTILIZER

Sıvı Mikro Bitki Besin Maddeleri Karışımı

Bor (B) ve Çinko (Zn Sülfat)

 

GARANTİ EDİLEN İÇERİK                                    W/W

Suda Çözünür Bor (B)                                        % 0.5

Suda Çözünür Çinko (Zn)                                    % 10

Klor İçeriği  (Cl)                                                 % 0,25

 

 

İçeriğinde bulunan Çinko, bitkilerde borun aşırı birikerek toksik etki oluşturmasını önlemektedir.

Bitkilerde çiçeklenme teşvikine, çiçek kalitesinin artmasına, çiçeğin meyveye dönüşmesine ve meyve tutumunun artmasına yardımcı olur.

Göz verimliliğini, meyve tutumunu ve dolayısıyla genel verimin artmasına yardımcı olur.

Doz aşımı yapılmamalı ve günün sıcak saatlerinde uygulama yapmaktan kaçınılmalıdır.

 

UYGULAMA ZAMANI, UYGULAMA ŞEKLİ VE DOZLARI

BİTKİ ADI

UYGULAMA DÖNEMİ

TOPRAKTAN UYGULAMA

Damlama Sulama İle

YAPRAKTAN UYGULAMA

SERA, AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, biber, Salatalık, Patlıcan, Fasulye, Çilek vb.)

İlk meyvelerden sonra 15-20 gün aralıklarla

330gr/Da

100 Litre suya

150-200 Gram

YAPRAĞI YENEN YEŞİL SEBZELER

(Marul, Ispnak, Lahana vb.)

3-4 Yapraklı olduğu dönemden itibaren 15-20 gün aralıklarla

330gr/Da

100 Litre suya

100-150 Gram

YUMRU BİTKİLER (Patates, Soğan vb.)

Kavun, Karpuz, Kabak

4-6 Yapraklı dönemden itibaren ve ilk meyvelerden sonra 15-20 gün aralıklarla

330gr/Da

100 Litre suya

150-250 Gram

TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik, Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ, Fındık vb.)

Gelişmenin başlaması ile birlikte 2-3 defa uygulanır

0,5-1 Lt da

100 Litre suya

100-200 Gram

ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Mısır, Pamuk, Ayçiçeği vb)

5-6 Yapraklı olduğu dönemden itibaren 15-20 gün aralıklarla

330gr/Da

100 Litre suya

200-250 Gram

TÜM BAKLAGİLLER (Fasulye, Nohut, Mercimek, Soya vb.)

5-6 Yapraklı dönemde ve 15-20 gün sonra

330gr/Da

100 Litre suya

150-200 Gram

TAHILLAR (Buğday, Arpa, Çeltik vb.)

Kardeşlenme döneminde

 

330gr/Da

100 Litre suya

150-200 Gram

 

 

 





ESSERA Zn+B