GÜRSOY TARIM
Organik Gübre - Organic Fertilizer - Leonardit Menşeli Hümik Asit - Humic Asid - İz Elementli Sıvı Gübreler - Liquid Fertilizer - Probiyotik Gübre (ENZİM) - Organomineral Gübreler



Arifiye Mah. Adliyeciler Sok. Adliye İşhanı No:1/23 Odunpazarı
ESKİŞEHİR / TÜRKİYE

info@gursoytarim.com.tr
+90 532 645 49 19

ÜRÜNLERİMİZ TR

TUR COMBİ   |  ESSERA PLUS Organomineral Gübre   |  ESSERA NPK   |  ESSERA K   |  ESSERA NP+Zn   |  ESSERA Zn+B   |  ESSERA Zn   |  ESSERA Cu   |  ESSERRA Organik Gübre   |  EVVEL Hümik Asit   |  ESSERA B   |  ESSERA Ca+B

 



ESSERA NP+Zn 5-18-0+ME

EC FERTILIZER

NP Gübre Çözeltisi

GARANTİ EDİLEN İÇERİK                                     W/W

Toplam Azot   (N)                                                     % 5

Amonyum Azotu (N)                                                % 1

Nitrat Azotu (N)                                                        % 4

Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit  (P2O5)               % 18

Suda Çözünür Çinko (Zn)                                         % 4

Klor İçeriği (Cl)                                                         % 0,28

 

Azot, Fosfor ve Çinko ihtiyacını karşılamak için dizayn edilmiş bir üründür.

Bitki tarafından alınımı sıcak ve soğuk iklim koşullarından etkilenmez.

İklim koşullarına bağlı stresse karşı dayanıklılık sağlar.

Bitkilerde görülen yeşil aksam gelişme geriliğinin giderilmesine yardımcı olur.

Danelik ürün yetiştiriciliğinde dane tutumunu, dane yatağının boyca uzamasını ve böylece dane sayısının artmasına yardımcı olur.

İçerdiği çinko sayesinde çiçek gelişimine yardımcı olur.

 

UYGULAMA ZAMANI, UYGULAMA ŞEKLİ VE DOZLARI

BİTKİ ADI

UYGULAMA DÖNEMİ

TOPRAKTAN UYGULAMA

YAPRAKTAN UYGULAMA

Sera Ve Örtü Altı Sebzeler

 Fide dikiminden hasada kadar

 2-3 Litre/ Dekar

 100 Lt Su / 200-300 cc

AÇIK ALAN SEBZELER ((Domates, Biber, Salatalık, Patlıcan, Fasulye Vb.)

 Fide dikiminden hasada kadar

 2-3 Litre/ Dekar

 100 Lt Su / 200-300 cc

Kavun, Karpuz

 Fide dikiminden hasada kadar

 2-3 Litre/ Dekar

 100 Lt Su / 200-300 cc

Patates, Pancar, Soğan, Turp, Havuç Sarımsak Vb.

 Vegatatif gelişim döneminde

 2-3 Litre/ Dekar

 100 Lt Su / 250-300 cc

Çilek

Bakım sonrası, Vegatatif dönem ve hasat zamanı

 2-3 Litre/ Dekar

 100 Lt Su / 200-300 cc

Muz

 Bakım Zamanı

 3-4 Litre/ Dekar

 100 Lt Su / 200-300 cc

Bağ

Sürgünler gelişirken,

Çiçeklenme sonrası Meyve büyüme dönemi

 

 3 Litre/ Dekar

 100 Lt Su / 200-300 cc

Meyve Ağaçları

Elma, Armut, Kiraz, Vişne, Kayısı, Ceviz, Badem, Fındık, Şeftali, Narenciye vb.

 

Hasat sonrası

Çiçeklenme sonrası

Meyve gelişimi dönemi

 3 Litre/ Dekar

 100 Lt Su / 250-350 cc

Kesme Çiçek

Fide dikiminden hasada kadar

 2-3 Litre/ Dekar

 100 Lt Su / 200-300 cc

Buğday, Mısır, Çeltik, Ay Çiçeği, Anason Vb.

Çıkış sonrası gelişim döneminde

 ------------------------

 100 Lt Su / 250 cc

 





ESSERA NP+Zn