GÜRSOY TARIM
Organik Gübre - Organic Fertilizer - Leonardit Menşeli Hümik Asit - Humic Asid - İz Elementli Sıvı Gübreler - Liquid Fertilizer - Probiyotik Gübre (ENZİM) - Organomineral Gübreler



Arifiye Mah. Adliyeciler Sok. Adliye İşhanı No:1/23 Odunpazarı
ESKİŞEHİR / TÜRKİYE

info@gursoytarim.com.tr
+90 532 645 49 19

ÜRÜNLERİMİZ TR

TUR COMBİ   |  ESSERA PLUS Organomineral Gübre   |  ESSERA NPK   |  ESSERA K   |  ESSERA NP+Zn   |  ESSERA Zn+B   |  ESSERA Zn   |  ESSERA Cu   |  ESSERRA Organik Gübre   |  EVVEL Hümik Asit   |  ESSERA B   |  ESSERA Ca+B

 



 

ESSERA N.P.K 5-5-5

EC FERTILIZER

NPK  Gübre Çözeltisi

 

GARANTİ EDİLEN İÇERİK                                 W/W

Toplam Azot   (N)                                             % 5

Amonyum Azotu (N)                                         % 1

Nitrat Azotu (N)                                               % 1.5

Üre Azotu (N)                                                  % 2.5

Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5)             % 5

Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O)                 % 5

Klor İçeriği (Cl)                                                % 0,99

 

Hızlı alınabilir besin kaynağıdır.

Birlikte kullanıldığı diğer bitki besleme ürünlerinin verimini arttırır.

Kök gelişimini arttırır ve fotosentezi hızlandırır. Meyve tutumu ve meyve gelişimini dolaylı olarak olumlu yönde etkiler. İklim koşullarından kaynaklanan streslere karşı mukavemet sağlar.

Toprak mikro faunasını zenginleştirir.

Toprağın geçirgenliğini arttırarak, toprağı kabartır ve havalanmasına yardımcı olur.

Topraktaki pH'ı düşürür.

Toprakta bağlı olan makro ve mikro besin elementlerinin çözümünü arttırır.

 

KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI:

FİDELERDE: Fidelerin toprağa şaşırtılmasında sonra sulama suyu ile birlikte 400-500cc /Da dozunda uygulama yapılmalıdır.

SEBZELERDE ve ÇİLEKTE: Domates, Biber, Patlıcan, Kabak, Kavun, Karpuz, Enginar vb. ürünlerde; çiçeklenme başlamadan önce ki dönemden başlayarak 10-15 günde bir 750-1000cc/Da damlama sulama yoluyla uygulama yapılmalıdır.

MEYVE BAHÇELERİNDE: Üzüm, Vişne, Erik, Portakal, Kaysı, Kiraz, Nar, Elma, Armut, Muz, Şeftali, Antepfıstığı vb ürünlerde; Çiçeklenme öncesi, meyve tutumu zamanı ve büyüme dönemlerinde 1500-2000cc/Da damlama sulama yoluyla uygulama yapılmalıdır.

SÜS BİTKİLERİ ve KESME ÇİÇEKLERDE; Dikimden 15-20 gün sonra ve her 7-10 günde bir 400-500cc/Da dozunda damlama sulama yoluyla birlikte uygulama yapılır





ESSERA NPK